قائم مقام بنیاد ملی نخبگان خبر داد:
افزایش سهم پروژههای علوم انسانی و علوم اجتماعی در طرح توسعه هستههای مسئله محور
باقریمقدم، افزایش سهم طرحهای تقاضامحور را یکی از تغییرات دوره هفتم طرح توسعه هستههای مسئله محور برشمرد و گفت: با توجه به درخواست استادان راهبر و ظرفیتی که وجود داشت، پروژههای علوم انسانی و علوم اجتماعی را در پروژههای این طرح افزایش دادیم.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ جمعی از استادان راهبر طرح توسعه هستههای مسئله محور با رئیس و قائممقام بنیاد ملی نخبگان دیدار و گفتوگو کردند.
در بخشی از این نشست، ناصر باقریمقدم قائم مقام بنیاد ملی نخبگان ضمن قدردانی از حضور راهبران طرح توسعه هستههای مسئله محور گفت: این طرح که به نام شهید احمدی روشن مزین شده، قطعا ثمرات و برکات بسیاری را در شش دوره پیشین خود به همراه داشته است و در هفتمین دوره که در جریان قرار دارد، نسبت به دورههای قبلی خود، تحولاتی را شاهد بوده است.
باقریمقدم، افزایش سهم طرحهای تقاضامحور را یکی از این دست تغییرات عنوان کرد و افزود: با توجه به درخواست استادان راهبر و ظرفیتی که وجود داشت، پروژه های علوم انسانی و علوم اجتماعی را در پروژه های طرح افزایش دادیم.
۶هزار درخواست و ۲۱۶۷ برگزیده در دوره هفتم
سید محمدصادق موحد، معاون آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان نیز با ارائه گزارشی از روند اجرای دورههای قبلی طرح شهید احمد روشن عنوان کرد: بنیاد ملی نخبگان، در قالب طرح های مساله محور خود در آستانه ورود به دوره هشتم است و بر همین اساس، هم اندیشی با راهبران این طرح را تدارک دیده است تا در یک فضای هم افزایی و تصمیم سازی، برای اجرای دوره هشتم تصمیماتی اتخاذ شود که بنیاد را بیش از گذشته به اهداف خود نزدیک کند.
وی افزود: در دوره هفتم، تغییرات نسبتاً چشمگیری در اجرای طرح شکل گرفت. بر اساس راهبردی که پس از فعالیت ها انجام شد، در دوره هفتم تمرکز اصلی، برروی هسته های تقاضا محور و یک سوم بر روی اولویت محور متمرکز بود. همچنین در دوره هفتم ۴۷۶ هسته تایید شدند و فعالیتشان را شروع کردند. ۶هزار درخواست و ۲۱۶۷ برگزیده در دوره هفتم حضور داشتند.
در این دیدار، تعدادی از استادان راهبر دورههای قبلی طرح شهید احمدی روشن، ضمن بیان تجربیات و دستاوردهایشان، دغدغهها، دیدگاهها و نظراتشان را با رئیس بنیاد ملی نخبگان، قائم مقام بنیاد و سایر حاضرین در میان گذاشتند.