در امتداد طرح شهید احمدی روشن
ارزیابی نهایی عملکرد هسته پژوهشی «کارنو»
ارزیابی نهایی عملکرد هسته پژوهشی «کارنو» با موضوع تحقیقاتی «طراحی و اجرای بازاریابی عصبی مبتنی بر محتوا، در شبکه اجتماعی» برگزار شد.

به گزارش بنیاد نخبگان استان سمنان، ارزیابی نهایی عملکرد هسته پژوهشی «کارنو» با موضوع تحقیقاتی «طراحی و اجرای بازاریابی عصبی مبتنی بر محتوا، در شبکه اجتماعی» به راهبری دکتر حامد فضلاللهتبار به صورت مجازی-حضوری برگزار شد.
هدف از بازاریابی عصبی در طراحی وب، افزایش نرخ تبدیل کاربران به مشتریان وفادار است. در این شیوه با استفاده از تکنیکهای بازاریابی عصبی در طراحی سایت، تولید محتوا متنی، ویدیویی، تصویری و غیره میتوان روی فرایند تصمیمگیری کاربر تاثیر گذاشت. مهمترین کاربرد بازاریابی عصبی در طراحی سایت، افزایش نرخ تبدیل (مثلا برای افزایش فروش در طراحی سایت فروشگاهی آنلاین) است. همچنین یکی دیگر از کاربردهای بازاریابی عصبی در طراحی سایت، کاهش احتمال انصراف مشتریان در طول فرایند خرید است. بنابراین با مطالعه و درک پاسخهای حسی و شناختی مشتریان هدف خود، میتوان از تکنیکهای بازاریابی عصبی در طراحی سایت استفاده کرد. در نتیجه با تشویق بازدیدکنندگان به انجام اقدامات مورد نظر، میتوان نرخ تبدیل را افزایش داد. موفقیت در بازاریابی محتوا منوط به توانایی برای تولید محتوای با ارزش است که مخاطبان هدف را افزایش دهد. انجام این کار بدون بینش دقیق دربارهی اینکه مخاطبان کسب و کار چه کسانی هستند، چه چیزی برای آنها مهم است و چه نوع محتوایی بر تصمیمات خرید آنها اثر میگذارد به شکست میانجامد. این یک حقیقت است که وجود شبکههای اجتماعی باعث یافتن اطلاعات و بازخورد ارزشمند میشود که اگر درست و بهجا بهکار برده شوند، استراتژی بازاریابی تولید محتوای شبکههای اجتماعی را تغییر میدهد. اهرم قدرت گوش دادن به تفکر و دیدگاه جمعی برای جمعآوری این اطلاعات است. بسیار مهم است که بفهمیم مخاطبان و مشتریان در فضای آنلاین چه میگویند و محتوا را برای رفع نیازهای آنها تولید کنیم. با توجه به جهت گیری های اخیر کشور در حوزه فضای مجازی و نیز توسعه روز افزون فناوری اطلاعات و شبکه های اجتماعی از یک سو، تمایل نسل جوان و تحصیل کرده به این حوزه از سوی دیگر منجر به طراحی و تولید محتوای گوناگون در عرصه های مختلف گردید. لذا توجه خاص به بازاریابی و فروش در فضای شبکه های اجتماعی مورد توجه در این طرح می باشد. یکی از مشکلات تولید کنندگان در کشور عدم توان کافی برای تبلیغ و شناسایی بازار مناسب و فروش به موقع می باشد که با توجه به طیف گسترده مشتریان و رقبا نیاز به طراحی محتوای بازاریابی مبتنی بر تمایلات و جهت گیری ذهنی افراد می باشد.
جهت آشنایی با دستاوردهای این هسته پژوهشی میتوانید به صفحه عملکرد این هسته به آدرس https://semnan.bmn.ir/ar7fazlollahtabar مراجعه کنید.
آدرس کانالهای اطلاع رسانی بنیاد نخبگان استان سمنان در پیام رسانهای بله و ایتا:
https://ble.ir/semnanbmn